Soita 041 543 7466 | info@finstaller.fi

Metalliovet ja teräsprofiilit paloturvallisuutta ja erityisiä ratkaisuja vaativiin tiloihin!

Finstaller myy ja asentaa lujarakenteiset kaksi- ja yksiosaiset metalli ulko- ja sisäovet. Metalli ulko- tai sisäovi on fiksu valinta, kun tarvitset kestävän ja paloturvallisen oven teollisuustilaan. Teräsprofiili palo-ovet ja paloseinä-ikkunat taas ovat näyttävä, mutta turvallinen valinta paloturvallisuutta vaativiin tiloihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Vaativiin teollisuustiloihin turvalliset ja äänieristetyt metalliulko-ovet!

Metalliulko-ovi on järkevä ratkaisu, kun tarvitset kestävän ja paloturvallisen oven esimerkiksi teollisuustilaan. Metalli ulko-ovi on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä stanssaamalla ja taivuttamalla. Ovimalleja löytyy kahdella tai useammalla kuulalaakerilla toimivalla saranalla, joissa kussakin turvatappi. Oven eristeenä käytetään palamatonta kivivillaa ja mineraalilevyä. Saat metalliulko-ovet myös pariovena.

Turvalliseen kulkemiseen osastojen välille metallisisäovet!

Metallisisäovi on järkevä ratkaisu, kun tarvitset kestävän ja paloturvallisen oven esimerkiksi teollisuustilaan. Sisäovi on valmistettu joko kuumasinkitystä teräslevystä tai kylmävaltsatusta sähkösinkitystä teräslevystä stanssaamalla ja taivuttamalla. Ovimalleja löytyy kahdella tai useammalla kuulalaakerilla toimivalla saranalla. Oven eristeenä käytetään palamatonta kivivillaa ja mineraalilevyä. Metallisisäovet ovat saatavilla myös pariovina.

Metallipalo-ovi vastaa nykypäivän paloturvallisuusvatiimuksiin.

Palo-ovi on suunniteltu palo-osastojen väliseksi oveksi teollisuusrakennuksiin, asuintaloihin sekä toimistorakennuksiin, jossa ovien paloturvallisuusluokan on oltava EI30, EI60, EI120. Palo-ovet saatavilla sisä- ja ulko-ovina.

Metalliturvaovet ehdotonta turvallisuutta vaativiin tiloihin!

Metalli palo-turvaovi on suunniteltu palo-osastojen väliseksi turvaoveksi teollisuusrakennuksiin, asuintaloihin sekä toimistorakennuksiin, jossa ovien paloturvallisuusluokan on oltava vähintään EI230 sekä turvaluokka 3.

Näyttävät teräsprofiili palo-ovet, liukuovet ja paloseinä-ikkunat!

Teräsprofiili palo-ovet ja paloseinä-ikkunat ovat tuttu näky liiketiloissa, toimistorakennuksissa, sairaaloissa, kouluissa ja rakennusten portaikoissa. Suuren lasipinnan omaava teräsprofiili on varma, runsasta kuormitusta kestävä ja hyvännäköinen palo-osastointi ratkaisu rakennuksiin, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Metalliovet kustomoituna kohteen mittojen mukaan

Me Finstallerilla tarjoamme metalliovet kohteen mittojen mukaan kustomoituna ja tulemme asentamaan metalliovet paikanpäälle. Tuotevalikoimaamme kuuluu kaksi- ja yksiosaisia metallisia ovia esimerkiksi tuotantotiloihin ja kerrostaloihin. Voit valita oveen haluamasi värisävyn, viimeistelyn ja lukkoratkaisun.

TARJOUSPYYNNÖT

Toteutamme ovi- ja ikkunaremontit suoraan kohteeseen järkevällä rahoituksella. Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous puh. 041 543 7466 tai info@finstaller.fi

BACK