Soita 041 543 7466 | info@finstaller.fi

Myymme ja asennamme pohjoisiin koteihin suunnitellut energiatehokkaat ikkunat!

Finstallerilta saat kestävät ja energiatehokkaat ikkunat suoraan kohteeseen asennettuna. Ovi- ja ikkunaremonttien ammattilaiset asentavat kotiisi tyylikkäät valmisikkunat tai toiveidesi mukaan kustomoidut ikkunat mittatilaustyönä. Valitsemalla ikkunaremontin Finstallerilta, huolehdimme, että lämpö pysyy kodin sisällä säästä riippumatta.

ALUMIINISUOJATUT PUUIKKUNAT

Energiatehokkaat alumiinisuojatut puuikkunat ovat erinomaisen säänkeston ja huoltovapaan alumiinipinnan vuoksi erittäin suosittu ikkunatyyppi. Puusta valmistetut karmit sekä sisäpuitteet yhdistettynä alumiiniseen ulkopuitteeseen luovat vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti kestävän kokonaisuuden.

Alumiinisuojattu puuikkuna on markkinoiden kestävin ikkunatyyppi. Alumiinipäällysteinen puurakenne pysyy siistinä vuosikymmeniä eikä edellytä huoltotoimenpiteitä. Alumiiniverhouksen ansiosta sateet tai ikkunanpesuvedet eivät pääse lahottamaan puuosia. Ikkunoiden tiivisteet ja heloitukset täyttävät nykypäivän standardit, mikä takaa ikkunoiden energiatehokkuden.

Meiltä saat toiveidesi mukaiset puuikkunat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin taloihin. Ikkunoiden puu- ja alumiiniosiin on saatavilla eri pintakäsittelyvaihtoehtoja ja karmien värin voi valita haluamakseen. Halutessasi saat myös perinteiset puuikkunat tai maksimaalisen energiatehokkaat puuikkunat.

Erityistä:

  • Suomen suosituin ikkunamalli
  • Kestää erinomaisesti pohjoisia sääolosuhteita
  • Ei vaadi huoltotoimenpiteitä vuosikymmeniin

Saatavilla avattava ja kiinteä ikkunamalli

Moneen sopiva avattava puuikkuna on Suomen suosituin ikkunamalli. Avattava rakenne tekee tuulettamisesta helppoa, ja ikkunoiden kaikki pinnat on mahdollista pestä. Kiinteä puuikkuna on paras valinta, kun haluat kookkaat ja näyttävät maisemaikkunat, jotka päästävät runsaasti valoa sisälle.

TARJOUSPYYNNÖT

Toteutamme ovi- ja ikkunaremontit suoraan kohteeseen järkevällä rahoituksella. Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous puh. 041 543 7466 tai info@finstaller.fi

BACK