Soita 041 543 7466 | info@finstaller.fi

Finstaller asentaa käytännölliset ja toimintavarmat teollisuuden nosto-ovet

Finstaller tarjoaa turvalliset ja luotettavat Mesvac Hörmann teollisuuden nosto-ovet taloudelliseen hintaan. Laajasta nosto-ovivalikoimasta löytyy ratkaisu perusovitarpeesta vaativiin käyttötarkoituksiin. Uudistunut nosto-ovisarja tarjoaa monia teknisiä etuja, kuten energiansäästöä nopean avautumisen ja sulkeutumisen ansiosta. Teollisuushalleihin ja liiketiloihin erinomaisesti soveltuvat nosto-ovet täyttävät nykypäivän turvallisuusstandardit.

Energiatehokkaat teollisuuden nosto-ovet pohjoisiin olosuhteisiin!

Nosto-ovien yksityiskohdat on suunniteltu vahvoiksi ja pitkäikäisiksi, mikä tekee Hörmann nosto-ovista taloudellisia ja kestäviä.

Edistykselliset ominaisuudet:
  • Valitse useista käyttötavoista: mm. konekäyttö erittäin monipuolisilla ohjausvaihtoehdoilla.
  • Vakiovarusteinen avaamisen esto, joka toimii mekaanisena murtosuojauksena myös sähkökatkon aikana.
  • Nosto-ovet integroitavissa digitaaliseen SmartControl-verkkoportaaliin, johon tärkeät ovitiedot, kuten virheilmoitukset tai ovisyklit, tallentuvat.
  • Nosto-ovien uusissa ohjauskeskuksissa on Bluetooth-vastaanotin vakiona.

Nosto-ovimallisto

Lämpöeristetyt 42 mm teollisuuden nosto-ovet

Hörmann eristetty teollisuuden nosto-ovi pitää sisällään korkealuokkaisen, tehokkaasti polyuretaanilla lämpöeristetyn 42 mm kerrospaneelin. Nosto-ovi on erityisesti pohjoiset olosuhteet huomioiden suunniteltu. Ovien teräspinta on pulverimaalattua terästä, joka kestää hyvin teolisuuskohteen vaativaa käyttöä ja kulutusta.

Lämpöeristetyt 67 mm teollisuuden nosto-ovet

Normaalin 42 mm:n lamellin lisäksi toimitamme nosto-ovia paksummilla, lämpöenergiaa säästävillä lamelleilla. Lämpökatkaistut 67 mm:n lamellit tarjoavat parhaan mahdollisen lämpöeristyksen, estäen myos kondenssiveden muodostumisen oven sisäpuolelle. Nelinkertaiset lämpöikkunat sopivat myös erityistä energiansäästöä vaativiin kohteisiin.

Rullaovet

Hörmannin rullaovet ovat rakenteeltaan nerokkaan yksinkertaisia. Komponentteja on vähän eikä turhia kustannuksia synny. Nämä ovet ovat osoittautuneet teollisuuskäytössä erittäin luotettaviksi. Rullaovet eivät vie juurikaan tilaa oviaukon yläpuolella, sillä ne rullautuvat pieneen kokoon. Tämä on tärkeä ominaisuus halleissa, joissa käytetään nosturikiskoja tai korkea-aisaisia trukkeja tai kun hallin rakenteet ovat esteenä.

Panoraama teollisuuden nosto-ovet

Alumiinirunkoinen panoraamaovi on vaihtoehto lamellinoville ja niitä käytetään, kun halliin halutaan läpinäkyvyyttä, valoa ja tyylikkyyttä. Alumiinirungon ja laajan lasituksen yhdistelmä takaa harmonisen oven ulkonäön ja korkean läpinäkyvyyden hallista. Lasitusosat ovat erittäin kestäviä vain Hörmannilta saatavan erityisen naarmuuntumattoman Duratec-pinnoitteen ansiosta. Oven laadukkaat materiaalit takaavat erinomaisen lämmöneristyksen. Alumiinirunko voidaan toimittaa 15 eri värissä tai RAL-väreissä.

Nosto-ovi haluamallasi paneelityypillä

S-Vaakaura

M-Vaakaura

L-Vaakaura

D-Vaakaura

T-Vaakaura

Peilikuvio

Pinnoitteet

Edullinen ja kestävä pinta, jossa näkyy aitoa jäljittelevä puunsyykuviointi. Pienet naarmut sekoittuvat kuviointiin ja ne on helposti peitettävissä. Tämä pinta on saatavilla valkoisena RAL 9016, 15 suosikkivärinä tai erikoistilauksena missä tahansa RAL-sävyssä.

Hienorakeinen pinta sopii hivenen tuoreempaa ratkaisua hakevalle rakentajalle ja erityisesti moderneihin rakennuksiin. Saatavana valkoisena RAL 9016, sekä 3 suosikkiväriä.

Silkinsileä Silkgrain-pinta erottuu ylellisen ulkonäkönsä puolesta edukseen modernissa rakentamisessa. Sen lisäksi lamellien 50% paksumpi ulkopelti varmistaa oven entistä paremman tukevuuden, sekä sujuvan ja hiljaisen liikeen. Tämä pinta on saatavilla valkoisena RAL 9016, 15 suosikkivärinä tai valinnaisena RAL-värinä.

UV-kestävällä muovisella kalvopäälystellä varustetut Decograin-pinnat antavat nosto-ovelle yksityiskohtaisen ja näyttävän puujäljitelmäisen ulkonäön ja/tai ylellisen antrasiitin värisen metallisen ulkonäön. Valittavana on 5 luonnollista puukuviota ja tyylikäs metallikuvio.

Sileä Planar-pinta on ajaton ulkoasultaan tyylikäs, mattapintainen ja hienorakenteinen pinnoite. Planar on saatavilla L-uurrettuihin autotallin lamellioviin kuudessa Hörmann matta deluxe -värissä.

Yksityiskohtaisen ja luonnollisen Duragrain ovipinnan voit valita 24 erilaisen vaihtoehdon joukosta (esim. betoni, ruosteinen teräs tai luonnonkivi). Innovatiivinen digitaalinen painatusprosessi yhdistettynä kestävään suojamaaliin takaavat kauniina pysyvän ja naarmuuntumattoman ovipinnan.

Kohokuviotu liuskekivirakenteinen Slaterain-pinta viimeistelee modernin ovisuunnittelun. M- ja L-uraisten lamellinovien pinta on saatavana väreissä: Liikennevalkoinen (RAL 9016) ja antrasiitinharmaa (RAL 7016), sekä 15:ssa suositussa värisävyssä tai yksilöitynä RAL värikartan värissä.

Lisävarusteet

Nosto-oveen voit valita haluamasi lisävarusteet. Finstaller asentaa nosto-oveen valoa ja ilmettä tuovat ikkunat, toimintavarmat lukitusjärjestelmät sekä nosto-ovea säästävät sivuovet ja käyntiovet.

Käyntiovet ja sivuovet

Käyntiovella tai sivuovella säästät energiaa ja aikaa, sillä niillä mahdollistat nopean kulkemisen rakennukseen ilman nosto-oven avaamista. Lämpö pysyy sisäpuolella ja nosto-oven käyttöikä pitenee.

Ikkunat

Valitsemalla ikkunat nosto-oviin, saat rakennukseen luonnonvaloa ja säästät valaistukseen käytettävää energiaa.

Lukitusjärjestelmä

Tarjoamme monipuoliset lukitusratkaisut eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Myös Abloy-sarjoitukset ja turvalukot.

Teollisuuden avausautomatiikat

Käytämme teollisuusovissamme laadukkaita kotimaisia Ovitor-nostoautomatiikkoja. Ovitorin nostoautomatiikat ovat erittäin luotettavia ja pitkäikäisiä.

tutustu lisää
BACK