Soita 041 543 7466 | info@finstaller.fi

Finstaller asentaa käytännölliset ja toimintavarmat teollisuuden nosto-ovet

Finstaller tarjoaa turvalliset ja luotettavat teollisuuden nosto-ovet taloudelliseen hintaan. Teollisuushalleihin ja liiketiloihin erinomaisesti soveltuvat nosto-ovet täyttävät nykypäivän turvallisuusstandardit.

Valikoimastamme pohjoisiin olosuhteisiin energiatehokkaat nosto-ovet teollisuuskäyttöön!

Vahvan ja hyvin eristetyn kerrospaneelin ansiosta Finstallerin nosto-ovet sopivat käytettäviksi tuulisilla ja kylmillä alueilla sekä rakennuksissa, joissa on normaalia tiukemmat vaatimukset lämmöneristyksen suhteen. Nosto-ovet ovat täydellinen ratkaisu myös kosteisiin tiloihin, kuten autopesuloihin tai rannikko- ja teollisuusalueilla sijaitseviin rakennuksiin.

Finstaller asentaa luotettavat ja vankat nosto-ovet kovaan käyttöön

Finstallerin nosto-ovet ovat kestävä ja turvallinen valinta teollisuushallin nosto-oveksi. Vakiovarusteena nosto-oveen sisältyy aina jousenkatkeamissuoja. Nosto-oven tasapainotetut jouset kestävät noin 25 000 avaamis- ja sulkemiskertaa, joka vastaa noin 17 vuoden käyttöä neljällä nosto/laskukerralla päivässä.

Nosto-ovet useilla paneelityypeillä

S-Rib

M-Rib

L-Rib

Micro-Rib

Casette

Panorama

Nosto-ovet teollisuuteen tarvitsemillasi lisävarusteilla

Nosto-oveen voit valita haluamasi lisävarusteet. Finstaller asentaa nosto-oveen valoa ja ilmettä tuovat ikkunat, toimintavarmat lukitusjärjestelmät sekä nosto-ovea säästävät sivuovet ja käyntiovet.

Käyntiovet ja sivuovet

Käyntiovella tai sivuovella säästät energiaa ja aikaa, sillä niillä mahdollistat nopean kulkemisen rakennukseen ilman nosto-oven avaamista. Lämpö pysyy sisäpuolella ja nosto-oven käyttöikä pitenee.

Ikkunat

Valitsemalla ikkunat nosto-oviin, saat rakennukseen luonnonvaloa ja säästät valaistukseen käytettävää energiaa.

Lukitusjärjestelmä

Tarjoamme monipuoliset lukitusratkaisut eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Myös Abloy-sarjoitukset ja turvalukot.

BACK