Soita 041 543 7466 | info@finstaller.fi

Asennamme tyylikkäät ja pitkäikäiset, pohjoisiin oloihin suunnitellut puuovet!

Finstaller asentaa kotiisi puuovet, jotka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti pohjoiset olosuhteet huomioon ottaen. Vahvan rakenteen ja laadukkaan tiivistyksen omaavat puuovet pitävät kylmän ulkona ja kestävät siisteinä sään vaihteluista huolimatta. Voit päättää puuoven lukuisista ovi-malleista sekä kotisi mittoihin ja väreihin kustomoituna.

Energiaa säästävät lämpöulko-ovet, jotta kulku kotiin käy huolettomasti!

Finstaller myy ja asentaa toimintavarmat ja turvalliset lämpöulko-ovet. Toteutamme asennuksen huolella, jotta uudesta ovesta tulee siisti ja suora. Kestävällä oveen ja karmiin tulevalla tiivistenauhalla varmistetaan, että lämpö pysyy sisällä haastavissakin sääolosuhteissa.

Tukevat parveke- ja terassiovet uudis- ja saneerauskohteisiin!

Finstaller asentaa jämäkän kehärakenteen omaavat parvekeovet ja terassiovet. Turvalliset, käytännölliset ja kestävät parvekeovet ja terassiovet ovat fiksu valinta uuteen ja remontoitavaan kotiin. Saat Finstallerilta ovet kotisi mittojen mukaan personoituina.

Valoisa ja tiivis liukuovi yhdistää kodin sisä- ja ulkotilat!

Liukuovien ansiosta voit yhdistää kätevästi kodin sisätilat ja pihan kauniiksi ja valoisaksi kokonaisuudeksi. Suuren lasipinta-alan ansiosta lasiliukuovi päästää runsaasti luonnonvaloa sisälle, mikä luo tilaan avaruuden tuntua. Tilankäyttöä tehostavat ja kodin viihtyisyyttä lisäävät liukuovet luovat kotiin uniikin tunnelman.

Laaja valikoima laadukkaita sisäovia huolellisesti kotiin asennettuna!

Sisäovella on merkittävä rooli sisustuksessa. Finstallerilta on saatavilla laaja skaala erilaisia vaihtoehtoja. Valitaan kotiisi tai työtilaasi tyylikkäät, käytännölliset, puiset sisäovet, jotka palvelevat pitkään, itsestään numeroa tekemättä.

TARJOUSPYYNNÖT

Toteutamme ovi- ja ikkunaremontit suoraan kohteeseen järkevällä rahoituksella. Pyydä ilmainen arviokäynti ja tarjous puh. 041 543 7466 tai info@finstaller.fi

BACK