Soita 041 543 7466 | info@finstaller.fi

Asennamme käytännölliset ja pitkäikäiset nosto-ovet kotitalouksiin ja teollisuuteen!

Finstaller myy ja asentaa turvalliset ja toimintavarmat Mesvac Hörmann nosto-ovet taloudelliseen hintaan. Nosto-ovet täyttävät nykypäivän vaativat turvallisuusstandardit ja kestävät pitkään vaativassakin käytössä.

Nosto-ovet autotalliin

Tarjoamme luotettavat Mesvac Hörmann autotallin nosto-ovet suoraan kohteeseen asennettuina. Meiltä saat mm. eristetyt ja energiataloudelliset nosto-ovet pientaloihin ja taloyhtiöihin. Autotallinovissamme yhdistyvät tinkimätön laatu ja viimeistelty design.
tutustu lisää

Nosto-ovet teollisuuteen

Finstallerin nosto-ovivalikoimasta löytyy ratkaisu niin perus nosto-ovi tarpeeseen kuin erittäin vaativiin käyttötarkoituksiin. Nosto-ovien yksityiskohdat on suunniteltu vahvoiksi ja pitkäikäisiksi, mikä tekee Hörmann nosto-ovista taloudellisia ja kestäviä.
tutustu lisää

Autotallin avausautomatiikat

Olemme avausautomatiikkavalmistaja Liftmasterin virallinen edustaja Suomessa. Saat autotallin nosto-oviin luotetut ja kestävät ovimoottorit sekä lisävarusteet
tutustu lisää

Teollisuuden avausautomatiikat

Käytämme teollisuusovissamme laadukkaita kotimaisia Ovitor-nostoautomatiikkoja. Ovitorin nostoautomatiikat ovat erittäin luotettavia ja pitkäikäisiä.
tutustu lisää
BACK