Soita 041 543 7466 | info@finstaller.fi

Finstaller asentaa autotallin nosto-ovet suoraan kohteeseen

Finstaller myy ja asentaa korkealuokkaisista materiaaleista valmistetut nosto-ovet laadusta tinkimättä. Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat Mesvac Hörmann nosto-ovet, jotka ovat erinomainen valinta pientaloihin ja taloyhtiöihin. Finstallerin autotallinovien valikoimasta löytyvät eristetyt ja energiataloudelliset nosto-ovet, rullaovet ja kippiovet.

Nosto-ovi autotallisi mukaan kustomoituna

Autotallisi uusi nosto-ovi valmistetaan autotallisi mittoihin sopivaksi. Voit valita asennatko nosto-oven itse, vai teemmekö työn puolestasi. Laaja valikoima eri väreissä, kuvioissa ja malleissa takaa sen, että nosto-ovet soveltuvat niin perinteisiin omakotitaloihin kuin myös moderneihin uudisrakennuksiin. Laatu ja turvallisuus ovat Mesvac Hörmann tuotteissa aina avainasemassa. Kestävä rakenne yhdistettynä Euroopan markkinajohtajan ammattitaitoon takaa sinulle miellyttävän käyttökokemuksen nyt ja tulevaisuudessa.

Nosto-ovimallisto

Lämpöeristetty 42 mm kerrospaneeli

Hörmann eristetty autotallin nosto-ovi pitää sisällään korkealuokkaisen, tehokkaasti polyuretaanilla lämpöeristetyn 42 mm kerrospaneelin. Nosto-ovi on erityisesti pohjoiset olosuhteet huomioiden suunniteltu. Ovien teräspinta on pulverimaalattua terästä, joka kestää hyvin käyttöä ja kulutusta, ollen myös helppo pitää puhtaana.

Lämpöeristetty 67 mm kerrospaneeli

Hörmann eristetty autotallin nosto-ovi pitää sisällään korkealuokkaisen, erittäin tehokkaasti polyuretaanilla lämpöeristetyn 67 mm kerrospaneelin. Nosto-ovi on erityisesti pohjoiset olosuhteet huomioiden suunniteltu. Ovien teräspinta on pulverimaalattua terästä, joka kestää hyvin käyttöä ja kulutusta, ollen myös helppo pitää puhtaana.

RollMatic rullaovi

Rullaovi on valmistettu korkealuokkaisesta polyuretaanilla eristetystä alumiiniprofiilista ja sen pinta on viimeistelty pulverimaalauksella nosto-ovien tapaan. Pintojen värin voi valita useista eri vaihtoehdoista ja käyttömukavuudesta vastaa korkealaatuinen Hörmann ovikoneisto. RollMatic rullaovella varmistat omaisuutesi turvallisen säilytyksen kohteissa, joihin perinteisen rullaoven asentaminen on tilan puolesta mahdotonta.

Kippiovet

Hörmann eristetyt kippiovet soveltuvat täydellisesti kylmiin autotalleihin ja autokatoksiin. Kippiovet ovat saatavilla myös kevyesti eristettynä, jolloin ne palvelevat tiloissa, joissa pidetään esimerkiksi tilapäistä lämmitystä tai ylläpitolämmitystä. Teräspintainen kippiovi on mahdollista saada kaikissa suosituimmissa RAL sävyissä sekä nosto-ovien tapaan puukuviota jäljittelevällä pintakuosilla.

Nosto-ovi haluamallasi paneelityypillä

S-Vaakaura

M-Vaakaura

L-Vaakaura

D-Vaakaura

T-Vaakaura

Peilikuvio

Pinnoitteet

Edullinen ja kestävä pinta, jossa näkyy aitoa jäljittelevä puunsyykuviointi. Pienet naarmut sekoittuvat kuviointiin ja ne on helposti peitettävissä. Tämä pinta on saatavilla valkoisena RAL 9016, 15 suosikkivärinä tai erikoistilauksena missä tahansa RAL-sävyssä.

Hienorakeinen pinta sopii hivenen tuoreempaa ratkaisua hakevalle rakentajalle ja erityisesti moderneihin rakennuksiin. Saatavana valkoisena RAL 9016, sekä 3 suosikkiväriä.

Silkinsileä Silkgrain-pinta erottuu ylellisen ulkonäkönsä puolesta edukseen modernissa rakentamisessa. Sen lisäksi lamellien 50% paksumpi ulkopelti varmistaa oven entistä paremman tukevuuden, sekä sujuvan ja hiljaisen liikeen. Tämä pinta on saatavilla valkoisena RAL 9016, 15 suosikkivärinä tai valinnaisena RAL-värinä.

UV-kestävällä muovisella kalvopäälystellä varustetut Decograin-pinnat antavat nosto-ovelle yksityiskohtaisen ja näyttävän puujäljitelmäisen ulkonäön ja/tai ylellisen antrasiitin värisen metallisen ulkonäön. Valittavana on 5 luonnollista puukuviota ja tyylikäs metallikuvio.

Sileä Planar-pinta on ajaton ulkoasultaan tyylikäs, mattapintainen ja hienorakenteinen pinnoite. Planar on saatavilla L-uurrettuihin autotallin lamellioviin kuudessa Hörmann matta deluxe -värissä.

Yksityiskohtaisen ja luonnollisen Duragrain ovipinnan voit valita 24 erilaisen vaihtoehdon joukosta (esim. betoni, ruosteinen teräs tai luonnonkivi). Innovatiivinen digitaalinen painatusprosessi yhdistettynä kestävään suojamaaliin takaavat kauniina pysyvän ja naarmuuntumattoman ovipinnan.

Kohokuviotu liuskekivirakenteinen Slaterain-pinta viimeistelee modernin ovisuunnittelun. M- ja L-uraisten lamellinovien pinta on saatavana väreissä: Liikennevalkoinen (RAL 9016) ja antrasiitinharmaa (RAL 7016), sekä 15:ssa suositussa värisävyssä tai yksilöitynä RAL värikartan värissä.

Lisävarusteet

Nosto-oveen voit valita haluamasi lisävarusteet. Finstaller asentaa nosto-oveen valoa ja ilmettä tuovat ikkunat, toimintavarmat lukitusjärjestelmät sekä nosto-ovea säästävät sivuovet ja käyntiovet.

Käyntiovet ja sivuovet

Käyntiovella tai sivuovella säästät energiaa ja aikaa, sillä niillä mahdollistat nopean kulkemisen rakennukseen ilman nosto-oven avaamista. Lämpö pysyy sisäpuolella ja nosto-oven käyttöikä pitenee.

Ikkunat

Valitsemalla ikkunat nosto-oviin, saat rakennukseen luonnonvaloa ja säästät valaistukseen käytettävää energiaa.

Lukitusjärjestelmä

Tarjoamme monipuoliset lukitusratkaisut eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Myös Abloy-sarjoitukset ja turvalukot.

Autotallin avausautomatiikat

Olemme avausautomatiikkavalmistaja Liftmasterin virallinen edustaja Suomessa. Saat autotallin nosto-oviin luotetut ja kestävät ovimoottorit sekä lisävarusteet.

tutustu lisää
BACK