Soita 041 543 7466 | info@finstaller.fi

Finstaller asentaa autotallin nosto-ovet suoraan kohteeseen

Finstaller nosto-ovi on järkevä hankinta useasta syystä. Pääset suoraan autotalliin helposti ja vaivattomasti vain nappia painamalla. Tätä ominaisuutta arvostat ennen kaikkea huonolla säällä ja kiireessä. Helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden ansiosta nosto-ovi on ehdoton valinta myös lapsiperheille ja seniorikansalaisille. Finstallerin autotallin nosto-ovet ovat käsikäyttöisenäkin kevyet avata ja sulkea, ja se toimivat vuodesta toiseen väsymättä ja lähes äänettömästi.

Laadukas autotallin nosto-ovi säästää tallin lämmityskuluissa

Huolellisilla tuplatiivisteillä ja paksulla teräspaneelilla varmistetaan, että lämpö pysyy autotallin sisäpuolella. Tyylikäs nosto-ovi antaa huolitellun ja ryhdikkään ilmeen talollesi ja nostaa sen arvoa. Jos suunnittelet vanhan oven vaihtoa tai rakennat uutta autotallia, valitse Finstallerilta nykyaikainen nosto-ovi ja nautit oikeasta valinnasta päivittäin. Tutustu lisää nosto-ovien erityisominaisuuksiin.

Nosto-ovi autotallisi mukaan kustomoituna

Autotallisi uusi nosto-ovi valmistetaan oviaukon mittoihin haluamallasi paneelimallilla ja värisävyllä. Voit valita asennatko nosto-oven itse, vai teemmekö me työn puolestasi. Monipuolisen varustelutason ansiosta oveen voidaan asentaa myös käyntiovi ja ikkunat sekä haluamasi lukitusratkaisu. Annamme aina työllemme ja tuotteillemme täyden takuun.

Autotallin nosto-ovet haluamallasi paneelityypillä

S-Vaakaura

M-Vaakaura

L-vaakaura

Peilikuvio

Nosto-ovet tarvitsemillasi lisävarusteilla

Nosto-oveen voit valita haluamasi lisävarusteet. Finstaller asentaa nosto-oveen valoa ja ilmettä tuovat ikkunat, toimintavarmat lukitusjärjestelmät sekä nosto-ovea säästävät sivuovet ja käyntiovet.

Käyntiovet ja sivuovet

Käyntiovella tai sivuovella säästät energiaa ja aikaa, sillä niillä mahdollistat nopean kulkemisen rakennukseen ilman nosto-oven avaamista. Lämpö pysyy sisäpuolella ja nosto-oven käyttöikä pitenee.

Ikkunat

Valitsemalla ikkunat nosto-oviin, saat rakennukseen luonnonvaloa ja säästät valaistukseen käytettävää energiaa.

Lukitusjärjestelmä

Tarjoamme monipuoliset lukitusratkaisut eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin. Myös Abloy-sarjoitukset ja turvalukot.

BACK